Port de Roses (Detalls)

Segons expliquen, l'origen de les confraries de pescadors prové de l'edat mitjana, quan els pescadors es van començar a organitzar per acordar qui podia anar a pescar, on i quan. D'altre banda, és una opció per ajudar-se davant els abusos, desgràcies i necessitats del sector.

 

Al port de Roses, la venda del peix es fa a la llotja que pertany a la Confraria de Pescadors de la població de Roses.

 

La flota pesquera està composta per 4 diferents tipus d'arts de pesca: 22 ròssecs, 35 arts menors, 5 teranyines, i 6 de palangre de fons.

 

Text extret de la web oficial de la Cofraria de Pescadors de Roses  www.confrariapescadorsroses.cat/

 

 

El Port Esportiu de Roses dóna servei a 485 embarcacions. Es destinen 374 amarradors per a embarcacions d'amarratge fix i la resta per a l'amarratge d'embarcacions transeünts.


La seva perfecta integració en l'espai urbà, la modernitat dels seus serveis i instal·lacions i els tradicionals atractius turístics de Roses fan que aquest port es converteixi en un plaer per als amants de la navegació esportiva
.

 

www.portroses.com/

Si estás aquí es por algo, simplemente relájate y observa sin expectativas, porque el Arte o el Amor de la Vida, está aquí, siempre aquí, siempre donde tu estás. Ábrete a la lucidez.

 

 Puedes estar absolutamente seguro de que la Verdad nadie la tiene, ni nadie la puede enseñar, poseer o retener. Se revela a sí misma, constantemente.