L'Escala

L’Escala, a través d’Empúries, va ser la porta d’entrada de les civilitzacions grega i romana i el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries és un referent per explicar la història.

És una vila marinera, que no renuncia a les seves arrels com a poble de pescadors i d’excel·lents saladors d’anvoves. El mar és també un dels atractius turístics, com ho és la gastronomia i el gran nombre d’activitats lúdiques i culturals que es fan durant tot l’any.

Cala Montgó (l'Escala), és coneguda per la singularitat del seu paisatge, típic de la Costra Brava. Roques foradades i gastades pel vent, coves, mar amb un fons marí d'alta qualitat, caletes, gavines, camí de ronda i netedat excel·lent tot l'any, fa que aquesta cala obtingui sempre la bandera blrava que atorga la Comunitat Eurepea.

 

Si estás aquí es por algo, simplemente relájate y observa sin expectativas, porque el Arte o el Amor de la Vida, está aquí, siempre aquí, siempre donde tu estás. Ábrete a la lucidez.

 

 Puedes estar absolutamente seguro de que la Verdad nadie la tiene, ni nadie la puede enseñar, poseer o retener. Se revela a sí misma, constantemente.