La Llum.

 

 

La fotografia és una manera de veure i d'escriure poesia a través de la Llum.

 

La Llum és el Coneixement absolut i és el misteri diví que no es pot comprendre mentalment, i, el més difícil de comprendre és que no hi ha cap propòsit, cap destí, ni cap objectiu, mai, perquè l'únic que hi ha sempre és això, o allò, el que és, el que no es pot definir ni interpretar. La Llum es defineix sempre a si mateixa, és la Vidavivint-se a sí mateixa.

Com que tot succeeix en el no temps, ningú té la capacitat que creu tenir de decidir com s'ha de manifestar la Llum. En realitat mai passa res, tot és una il·lusió òptica que passa per la retina i que la ment reinterpreta segons les idees preconcebudes, copiades i heretades, ja que la funció de la ment és ajudar-te a evidenciar l'autoengany, l'il·lusori, i què redescobreixes que ets aquest instant, donat que l'únic que hi ha és això, el que ara és, i ara, i ara, i ara ... Sempre és això, o allò, existència, el que no es pot definir.

Viure és una aventura preciosa, i ho és cada dia, perquè mai es manifesta el mateix, ni cap dia és igual; pots percebre el paradís i l'art de la Vida si et rendeixes i deixes de buscar i de controlar a la Vida, o deixes de voler reinterpretar el que no entens, perquè veritablement no cal comprendre històries per viure o existir.  En realitat ets totes les coses, perquè totes les coses que veus, escoltes o sents, ho pots veure, escoltar o sentir precisament per la Llum que ets.


En saber el que ets, quan ja ho has vist amb total claredat, pots deixar de patir, perquè passi el que passi ja ets sempre aquesta eterna Presència que està més enllà de la ment i el cor..

Tot el que hi ha és això, o allò. Tot és Llum,  Existència o Ser.

L'Ú manifestant-se com dos.
El singular manifestant-se com plural.
El Rés manifestant-se com tot.
La Unitat manifestant-se com separació.
El que és impersonal manifestant-se com personal.

L'amor incondicional manifestant-se com amor amb condicions.

El vast espai obert d'aquesta única Consciència impersonal manifestant-se amb barreres, horitzons o limitacions en la consciència aparentment personal.
El silenci en moviment.......
... I aquestes i totes les paraules d'aquest món que es manifesten com indicadors vers allò que no es pot verbalitzar ni definir, perquè tot és energia, tot és Vida, essent Vida. Llum.

 

anna serrat