En el simple està  l'extraordinari

El món no és més que un espectacle, brillant i buit. ÉS, però no és.

 -Nisargadatta Maharaj-

 

En el simple està  l'extraordinari.

 

En el simple descobreixes l'extraordinari.  Si perceps la Vida amb la visió de la Vida, la més simple, la forma més natural de veure i obervar, veus que mai passa res, i que el que realment es busca mai s'ha perdut. Amb aquesta visió vas més enllà de les paraules, les històries o els relats mentals, dels conceptes i les idees preconcebudes. Amb la visió lúcida veus que no hi ha deixeble ni mestre, ni bo ni dolent, ni millor ni pitjor, ni rics ni pobres, ni àngels ni dimonis, ni cels  o inferns, ni Deus inventats o Budes il·luminats, cap camí per aconseguir, ni cap meta a la qual arribar,  ni passats, ni futurs, tampoc hi ha persones il·luminades, ni ningú amb capacitat de decidir.  Només hi ha existència, el Silenci del qual brolla el moviment i l'amor absolut.

 

Tot està bé, perquè només hi ha una única intel·ligència, succeint, tal com està succeint ara mateix, tal com succeeix sempre!. No passa res a ningú en l'atemporalitat de la Vida, però això tal com ho veus  és el somni hipnòtic, que tal com se't manifesta, et convida a redescobrir la veritable naturalesa del Ser.

  

La Vida sempre diu Sí. La ment ho reinterpreta tot i ens explica el contrari. Mira't en el simple i veuràs l'extraordinari. Tot està acceptat abans  inclús de què ho vegis.

 

anna serrat

 

 

 

 

La màgia està en la visió de la Vida, és veure que en el simple i en l'ara està l'extraordinari.