En el simple està  l'extraordinari

El món no és més que un espectacle, brillant i buit. ÉS, però no és.

 -Nisargadatta Maharaj-

 

En el simple està  l'extraordinari.

 

En el simple descobreixes l'extraordinari.  Si perceps la Vida amb la visió de la Vida, la més simple, la forma més natural de veure i obervar, veus que mai passa res, ja que el que realment es busca mai s'ha perdut. Amb aquesta visió vas més enllà de les paraules, les històries o els relats mentals, dels conceptes i les idees preconcebudes. Amb aquesta visió sempre present veus que no hi ha deixeble ni mestre, ni bo ni dolent, ni millor ni pitjor, ni rics ni pobres, ni àngels o dimonis, ni cels  o inferns, ni Deus inventats o Budes il·luminats, cap camí per aconseguir, ni cap direcció a la qual arribar,  ni passats, ni futurs, tampoc hi ha persones il·luminades, ni ningú amb capacitat de decidir.  Només hi ha existència, el Silenci del qual brolla l'amor absolut del moviment i el canvi constant.

 

Tot està bé, perquè només hi ha una única intel·ligència, succeint, tal com està succeint ara mateix, tal com succeeix sempre!. No passa res a ningú en l'atemporalitat de la Vida, però això tal com ho veus  és un somni, que tal com se't manifesta, et convida a redescobrir la veritable naturalesa del Ser.

  

La Vida sempre diu Sí. La ment ho reinterpreta tot i ens explica el contrari. Mira't en el simple i veuràs l'extraordinari. Tot està acceptat abans  inclús de què ho vegis.

 

anna serrat