Què és l’amor incondicional? Res a veure amb el temps, l'espai i la forma, res a veure amb el concepte amor, deu o mon. 

 

Totes les respostes lúcides apareixen del Silenci, en el moment que desapareix l’aparent buscador, i, la majoria de preguntes, s’esfumen com per art de màgia, perquè quan emergeix visió lúcida, és amor incondicional. En el Ser no hi ha gèneres, no hi ha races, no hi ha bons, ni dolents, no hi ha justos ni pecadors, no hi ha fronteres ni fantasmes. La funció de l’amor és merament estimar sense condicions. Tot i tothom és abraçat i estimat per l’Amor Incondicional, a cada instant. D’aquí que sigui tan incomprès l’amor, perquè es neutral, atemporal, il·limitat, asexual, innocent, indefinible i incondicional, sempre està més enllà del jutge instructor que es va infiltrant sibil·linament a la consciència, limitada per tots els atacs ignorants de la ment humana.

 

L’amor veu que jo soc totes les coses, i tot allò que crec o penso que no puc estimar, ja està estimat. L’amor ho estima tot, no veu les diferències en res. Totes les formes de vida, son expressions irrepetibles i úniques del mateix amor.

 

L’amor no és una cosa ni una forma concreta, no és un sentiment ni una emoció, no és un cos o un objecte, no és una energia bona o una energia dolenta, no és savi ni neci. No és ni mestre ni alumne. Per l’amor no hi ha una cosa que sigui veritat i una altra cosa que sigui mentida. L’amor és Amor,  només es pot sentir pels sentits, no es pot ni definir. Quan intento definir-lo ja me n’aparto. Només sé sentir-lo com una joia inmensa, només sé agrair-lo i gaudir-lo com un amic.

 

L'amor Incondicional no té res a veure amb el pobre concepte amor romàntic o somniador que heretem en la infantesa, que estima amb condicions. L'Amor Incondicional és la nostra veritable naturalesa eterna. Quan de mal s'ha fet, al llarg de l'aparent existència, en nom de l'amor, i, el molt que costa llavors de reparar-ho. Només el Ser estima sense condicions, cap persona, cap ni una, està capacitada com diu o creu estar. Si no hi ha rendició, no hi ha manera humana de veure-ho i comprendre-ho lúcidament.

 

Gràcies a tot i a tothom.